top of page
Bram Franken

De decembereditie van "Ons Bavel" komt eraan!

Op 12 december verschijnt de tweede editie van Ons Bavel! Deze extra dikke decembereditie wordt gemaakt in samenwerking met Kerst in Bavel en zit vol met interessante artikelen, lokaal nieuws, evenementen en andere leuke verhalen. Een echte must-read voor iedereen in ons dorp.


Boordevol nieuws

De redactie is hard aan het werk om jou te voorzien van boeiende, informatieve artikelen. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er in Bavel speelt? Dan mag je deze editie zeker niet missen!


Adverteren in Ons Bavel

Er is onlangs een mailing verstuurd naar lokale bedrijven en adverteerders. Wil je jouw bedrijf of diensten nog onder de aandacht brengen in de krant van 12 december? Wees er snel bij, want de deadline komt dichterbij. Door te adverteren, bereik je niet alleen een breed publiek, maar ondersteun je ook het voortbestaan van de krant.


Zoekertjes plaatsen

Heb je een boodschap die je wilt delen met de inwoners van Bavel? Voor slechts €10,- kun je een zoekertje plaatsen in onze krant. Of het nu gaat om een oproep, een verkoopadvertentie of een aankondiging, dit is de perfecte manier om jouw bericht lokaal zichtbaar te maken.


Voor meer informatie over adverteren of het plaatsen van zoekertjes, neem contact met ons op via onsbavel@dorpsraadbavel.nl. Samen maken we er weer een succesvolle editie van!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page