top of page
Arnoud Klep

Nieuwe samenstelling Dorpsraad

De Dorpsraad is een breed samen-gesteld team van momenteel elf bestuursleden. Vorige maand is Wendy Grauwmans na zeven jaar trouwe dienst teruggetreden uit de Dorpsraad. 


Naast het penningmeesterschap en de vele organisatorische taken, heeft Wendy zich veelal gericht op concrete projecten die dichtbij Bavel staan en die leven in het dorp. Voorbeelden uit de laatste jaren waren zaken als de buitensportlocatie, de zitbankjes langs wandelroutes, de jaarlijkse AED-cursus, de verkoop van de Bavelse Dorpsvlag en de inspanningen voor de herinrichting van het Jack van Gilsplein. Allemaal heel herkenbare zaken, waarmee de Dorpsraad de verbindende rol in dorp heeft kunnen pakken. Voor al haar bewezen diensten voor de Bavelse gemeenschap heeft de Dorpsraad haar de Bronzen Bavelse koe mogen uitreiken. 


Wendy gaat later dit jaar ons mooie dorp verruilen voor een prachtige nieuwe stek in het warmere Spanje. We wensen haar veel geluk en we hopen dat er een welbekende vlag met Bavelse koe straks mag wapperen in de mast boven haar Spaanse finca. 


Nieuw lid

Op korte termijn is er een opvolger voor Wendy gevonden. Volgende maand treedt Joeri Boeren toe tot de Dorpsraad en vervult dan de rol van penningmeester. Joeri is opgegroeid in Bavel aan Klein Wolfslaar op de aardbeienkwekerij van zijn ouders Ad en Irma. Hij is werkzaam als agrarisch bedrijfsadviseur bij Van Oers en daarnaast ook lid van verschillende verenigingen. Joeri is enthousiast om een bijdrage te gaan leveren aan de toekomstplannen voor Bavel. 



46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page