top of page
Dorpsraad Bavel

Ontwikkelingen rondom de MFA

Bavel krijgt een nieuwe Multifunctionele Accommodatie (MFA), een multifunctioneel gebouw met daarin onder andere een sporthal, theaterzaal en Grand-Café. Het gebouw komt aan de Lange Vore, op de plek van de voormalige Spindel, en wordt straks een centrale ontmoetingsplaats in Bavel en een kloppend hart voor veel van ons verenigingsleven.


Architectenbureau De Twee Snoeken uit Den Bosch heeft recentelijk de opdracht gewonnen om het gebouw te ontwerpen. Namens het dorp hebben vertegenwoordigers uit de MFA-projectgroep deelgenomen aan de selectiecommissie die alle inzendingen heeft beoordeeld. Inmiddels heeft de voltallige werkgroep kennisgemaakt met het ontwerpteam. De visie op de MFA die het ontwerpbureau presenteerde is door alle betrokkenen in de MFA-werkgroep bijzonder goed ontvangen. De visie toont een gebouw met veel licht, mooie hoge en functionele ruimtes, een aansprekende inrichting en goede groene inpassing. De eerste beelden geven veel vertrouwen voor het vervolg van het traject.


Het échte ontwerpen gaat nu beginnen

De ontwerper betrekt hierbij opnieuw diverse vertegenwoordigers uit het dorp. Het doel is om vlak na de zomer een voorlopig ontwerp te presenteren op een inloopavond voor het dorp. In één van de volgende edities van deze nieuwsbrief zal het ontwerpteam zicht uitgebreider komen voorstellen aan het dorp.




15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page