top of page
Dorpsraad Bavel

Opening Buitensportaccomodatie Lange Bunder

Op maandag 22 januari om 16:00u wordt de buitensportlocatie aan de Lange Bunder officieel geopend.  Verantwoordelijk wethouders Bruijns (Openbare ruimte) en Förster (Sport) zullen de opening verrichten. Ze komen in sporttenue om het tegen u op te nemen bij de Crosstrainer. 


Sporten is goed voor lijf en leden. In de buitenlucht sporten is zo mogelijk nóg gezonder. De gemeente stimuleert en faciliteert daarin, óók in Bavel. Een voorbeeld is de voetbalkooi die sinds enige jaren bij Korenmolen De Hoop ligt. Sinds kort is er ook een heuse buitensportlocatie aan de Lange Bunder, ter hoogte van de Groene Long.  


In coronatijd zijn de plannen bedacht in een werkgroep onder leiding van sociaal wijkmanager Ed Riemens van het Wijkplatform Bavel en vanuit Dorpsraad Bavel via Wendy Grauwmans, samen met betrokken ouders, jeugd en kinderen.  


Nu recent ook het verharde pad voor minder-validen is aangelegd en nog een extra Crosstrainer is geplaatst is het tijd voor een feestelijke ingebruikname.  Jij bent van harte uitgenodigd -al dan niet met sportkleding- om aan te sluiten. 



0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page