top of page
Dorpsraad Bavel

Terugblik Openbare vergadering Dorpsraad

Bijgewerkt op: 12 aug.

Een prachtige opkomst bij de openbare vergadering van Dorpsraad Bavel op donderdag 14 maart in de zaal van ‘t Karrewiel. Bavelse inwoners lieten zich bijpraten over de vele zaken die in Bavel spelen. Programma manager Roel Klei van Gemeente Breda nam ons mee in de opzet van de vele projecten die opgestart worden voor de uitvoering van de gebiedsvisie.


  • Pieterbas Plasman ging namens de Dorpsraad dieper in op alle woningbouwplannen.

  • Wijkagent Manon de Laat lichtte de veiligheidssituatie in Bavel toe.

  • Christ Bastiaansen gaf een update over de MFA.

  • We sloten de avond af met een interactief gedeelte, met stellingen over Bavel en de Dorpsraad.


De hele avond was er veel interactie met het publiek, waardoor we belangrijke signalen hebben kunnen oppikken. Bijvoorbeeld de wens voor een beter passende naam voor Nieuw-Tervoort, de behoefte aan concrete tijdslijnen wanneer welke projecten gaan lopen, de wens voor periodieke huis-aan-huis informatie als aanvulling digitale communicatie, etc.Zorg dat jullie signalen ons blijven bereiken.


De avond werd afgesloten met een korte interactieve sessie waarbij de aanwezigen via hun smartphone hun mening konden geven over een aantal vragen. De antwoorden zijn weliswaar niet representatief (niet alle aanwezigen namen deel aan deze sessie) maar opvallend is wel dat de uitkomsten nog steeds in lijn zijn met de uitkomsten van onze Bavel2030 enquête. Bekijk hier het resultaat.






0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page